Industrijska vrata

Naš asortiman pored garažnih i dvorišnih krilnih i kliznih vrata sadrži i industrijska vrata. Nudimo nekoliko različitih modela industrijskih vrata; klizna i knjiga vrata, Megaline vrata, Rolo vrata, Speed Roll, Speed-Flex, Speed-Pack i Stripe vrata. Nudimo mnogobrojna tehnička i estetska rješenja kako bi svaka vrata prilagodili potrebama naših klijenata. Vrata izrađujemo po mjeri u više različitih nijansi, uvijek uzimajući u obzir zahtjeve naših korisnika.


MEGALINE VRATA

Industrijska vrata MEGALINE namijenjena su velikim otvorima industrijskih razmjera (hale, hangari, autoservisi, skladišta, radione). Izrađena su od panela sa obostranim pocinčanim i plastificiranim limom debljine 0,5mm, te poliuretanskom ispunom debljine 40mm. Vrata su modernog dizajna i sa svojom standardnom paletom boja integriraju se u bilo koju arhitektonsku strukturu. Ovisno o objektu i težini vrata pridodaje se odgovarajuća vrsta automatike.

         


 KLIZNA I KNJIGA VRATA             

Klizna i knjiga vrata nalaze široku promjenu u zaštiti industrijskih otvora, čak i znatno velikih dimenzija. Plašt je izrađen od izoliranih panela različite deblijine, ovisno o potrebama korisnika, sklapaju sa jedne ili obje strane. Dostupna su mnogobrojna tehnička i estetska rješenja kako bi svaka vrata prilagodili 
stvarnim potrebama naših klijenata, zadovoljavajući svaka očekivanja. Izrađujemo po mjeri uzimajući u obzir razne uvjete primjene, a širok  spektar boja zadovoljit će svaki dizajn. Sva vrata certificiranu su CE oznakom, u potpunom skladu sa trenutnim propisima.                                  


         

         
ROLO VRATA

Rolo vrata imaju raznovrsnu primjenu ali se najviše primjenjuju u trgovačkim centrima, galerijama, zlatarnama i dr. objektima gdje se želi postići vidljivost proizvoda ali i njegova zaštita. Vrata mogu biti izrađena od pocinčane mrežaste i pravokutne cijevi ili punih trakastih lamela. Uobičajena konfiguracija rolo vrata započinje sa četiri reda punih lamela, te se nadovezuju mrežasti elementi do željene visine vrata. Mrežaste cijevi su promjera 18 mm, debljine lima 1mm, međusobno povezane metalnim trakama. Rolo vratima se postiže: vidljivost interijera, sigurnost, prozračnost. Rolo vrata automatiziramo ovisno o veličini i težini istih.

         
         

 

PVC VRATA: 


SPEED ROLL        

Brzopodizna Speed-roll vrata otvaraju/zatvaraju se namatanjem plašta u rolu koju drži valjak pričvršćen na zid. Vrata ne propuštaju hladan i topao zrak, prašinu, dim, buku, štetne pare, insekate, itd. Zauzimaju vrlo malo prostora i imaju osobito moderan dizajn. Ova vrata se uglavnom koriste u prehrambenoj industriji, trgovinama ili trgovačkim centrima (supermarketi, trgovine odjeće, autokuće...) gdje je potrebno odvojiti prodajni prostor od skladišnog prostora. Glavne karakteristike brzopodiznih vrata "SPEED ROLL": 
 
    - vruće pocinčana konstrukcija ili termički otporan plastificirani plašt sadrži cijevi izrađene od AISI 304 nehrđajućeg čelika
    - samo unutarnja uporaba
    - vodootporna
    - pvc panel, klase 2,otporan 0,75 kW
    - trofazni motor s brzim kočnicama
    - centrala sa mikroprocesorom
    - fotoćelije koje detektiraju prepreku pri zatvaranju
    - brzina otvaranja/zatvaranja 0,7 m/sec
    - dimenzija do 4500mm širine i 4500 mm visine                                                        
 

          

SPEED-FLEX   

Industrijska dvokrilna PVC vrata Speed-Flex idealno su rješenje za podjelu unutarnjeg industrijskog okruženja koje zahtijeva izolaciju i brzi protok prometa. Struktura vrata izrađena je od pocinčanog nehrđajućeg čelika i prozirnog fleksibilnog PVC plašta. Ova vrsta vrata najčešće primjenjuje se u  farmaceutskoj, prehrambenoj i auto industriji
 
        
 

SPEED-PACK             

Brzo paketirajuća PVC vrata, izrađena od pocinčanog čeličnog okvira sa vertikalnom trakom koja podiže plašt vrata i istovremeno preklapa vrata u sekcije. Sa brzinom otvaranja/zatvaranja od 1m/s ova vrsta vrata su idealna za industrijske, skladišne i dr. međuprostore. Namijenjena su za unutarnju i vanjsku primjenu, a njihova funkcija je odvajanje prodajnog od skladišnog prostora, optimiranje protoka prometa, poboljšanje ekoloških uvjeta rada (ispušni plinovi, prašina, dim) i sprečavanje toplinske propusnosti.Uglavnom se koriste u prehrambenoj industriji, supermarketima, auto radionama itd.                   

              

STRIPE

Industrijska vrata STRIPE izrađena su od pocinčanog nehrđajućeg čelika i PVC trakastog plašta. Ovom vrstom vrata postiže se odvajanje skladišnog od prodajnog prostora. Trakasti plašt propušta svjetlost ali istovremeno ne dozvoljava prodor štetnih para, prašine, dima i buke. Primjenjuju se u farmaceutskoj, prehrambenoj i auto industriji.