Sekcijska garažna vrata//modeli za vaš dom

Naša ponuda obuhvaća nekoliko različitih modela garažnih vrata; tu spadaju sekcijska vrata Flexi i Gotika te Full Vison vrata. Vrata izrađujemo po mjeri i na upit. 

         

Prema zahtjevima korisnika na svaka vrata mogu se dodati dodatne brave ili kračuni, ugraditi prozori ili ventilacijski otvori i slično. Također, svaka vrata mogu se prefarbati u drugačiju boju prema ral karti; nudimo nekoliko različitih nijansi bijele, sive, zelene i smeđe te imitacije drva. 

         

FLEXI VRATA      

FLEXI sekcijska vrata su napravljena od plastificiranih termoizoliranih panela sa rasterom uzorka brodskog poda. Ovo su vrata namijenjena za privatne garaže u sklopu stambenih objekata. Vrlo čvrsta konstrukcija panela i okova osigurava dugotrajnu upotrebu te zaštitu  od provale.Uređaj za automatsko otvaranje vrata posjeduje niz rješenja koja ovim vratima daju prednost u odnosu na konkurenciju.

          

Uz vrata nudimo dva tipa motora koja se razlikuju po snazi i to od 600 i 1000N. Vrata FLEXI proizvodimo do visine 3000 mm i do širine 5000 mm, u bijeloj ili smeđoj boji. Na upit možemo ih obojati u bilo koju boju ili ugraditi termoakrilne prozore, ventilacione rešetke, dodatne brave ili kračune. Uz vrata svakako predlažemo automatizaciju istih. 


       

WOODLINE

Za vrata visokih estetskih kriterija ili vrata koja je potrebno uklopiti u drvenu arhitekturu (vikendice i sl.) nudimo panele u imitaciji drva. U ponudi imamo 2 osnovne imitacije drva : svijetlu (zlatni hrast) i tamnu.

        

FULL VISION VRATA 

FULL VISION vrata su napravljena od aluminijskih profila koji su ispunjeni prozirnim ili zatamnjenim polikarbonatom. Stavljaju se na objekte gdje je potrebno što više dnevnog svijetla. Koriste ih auto-servisi, autosaloni ili izložbeni centri. Naravno, postavljaju se i naobjekte gdje je potrebno zadovoljiti visoke estetske kriterije.