Program

PARKING SUSTAVI >>


Ovisno o tipu i vrsti ustanove nudimo različita parking rješenja i sustave naplate parkinga i kontrole pristupa. Uz svaki sustav nudimo i različite načine upravljanja sustavom - daljinsko upravljanje, LPR sustave za prepoznavanje registracijskih oznaka, indukcijske petlje, fotoćelije itd. Za veće sustave u kojima je u sustav integrirana i naplata parkinga nudimo i pripadajući sotver sa svim podacima o plaćanjima, fiskalizaciji, vremenu ulaska/izlaska vozila itd.

U suradnji s partnerima FAAC Technologies nudimo parking sustave čije je kvaliteta prepoznata na svjetskog razini (Parking Hub, FAAC, Magnetic Access), ali razvijamo i vlastita rješenja za potrebe tržišta RH. 
 

        
     
 

KONTROLA PRISTUPA>> SUSTAVI NAPLATE PROLASKA >> 


Iz segmenta kontrole pristupa nudimo različite vrste parkirnih barijera i automatskih stupića, pješačkih barijera (tripoda), sustave za upravljanje prolazom kao i za naplatu prolaska te svu pripadajuću signalizaciju.
     
        
      

AUTOMATIKA >> MOTORI I OPREMA ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE >>


U ponudi imamo razna rješenja za automatizaciju dvorišnih, garažnih, industrijskih i brzoposmičnih vrata. Od sada pored automatike i klasičnog daljinskog upravljanja i beskontaktnih senzora nudimo i mogućnost upravljanja automatskim vratima putem mobilne aplikacije.


        
 


PROIZVODNJA >> GARAŽNA SEKCIJSKA I INDUSTRIJSKIH VRATA >>


Pored automatike imamo i vlastitu proizvodnju garažnih i industrijskih vrata. Nudimo različita tehnička i estetska rješenja, uvijek u skladu sa potrebama naših klijenata.

     
       

 

ENERGETSKI MANAGEMENT>> DALJINSKO OČITANJE ENERGIJE >> PAMETNI SUSTAVI >> SOLARNA RJEŠENJA>>

Iz domene energetskog managementa nudimo usluge daljinskog očitanja energije, kao i pametnog (daljinskog) upravljanja energentima, kontrolera za daljinsko upravljanje pojedinim potrošačima putem pripadajuće mobilne aplikacije.  Nudimo i određena solarna rješenja; napajanje automata/naplatnih uređaja putem fotonaponskih solarnih panela, solarne tuševe za plaže, pametne distribucijske ormariće itd.