Parking automati - naplatne blagajne

Ovaj uređaj u potpunosti mijenja ručnu naplatnu blagajnu ali naravno , nadzor uređaja mora biti osiguran kako bi sustav mogao besprijekorno raditi. Nudimo nekoliko različitih modela automatskih naplatnih blagajni talijanskog branda FAAC - vodećeg proizvođača ove opreme u svijetu.


HUB PARKING - JUPITER 

Ove godine nadopunili smo našu ponudu novim parking sustavom branda HUB Parking Technology koji je dugogodišnjim radom na raznovrsnim rješenjima za sustave naplate parkinga i kontrole pristupa uspio objediniti najbolje karakteristike i znanje svjetski poznatih brandova ili tvrtki iz ove domene; FAAC, ZEAG i Datapark.

                                        
      

Ovaj sustav nudi mnoge nove mogućnosti ulaska/izlaza sa parkinga, kao i razne mogućnosti naplate i povrata ostatka, bezgotovinskog plaćanja, pristup parkingu bez tiketa, magnetske čitače itd. Otporni ekran prikazuje poruke na nekoliko jezika, nadzorne kamere ugrađene na periferiji uređaja omogućuju praćenje i kontrolu u bilo kojem trenutku, a vrlo izraženi svjetlosni feedback dodatno povećava uočljivost uređaja i čini ga jednostavnijim za upotrebu.


 
AUTOMATSKA NAPLATNA BLAGAJNA - FAAC  

Slikovni rezultat za faac parking system 
 
Kasa prima papirnati novac i kovanice, a po potrebi ugrađujemo čitač kreditnih kartica. Sustav radi na način da korisnik na ulaznom terminalu dobije barkod karticu sa podatcima početka korištenja parking usluge.Nakon završetka korištenja usluge parkinga , korisnik sa tom karticom odlazi na automatsku kasu gdje ju stavlja u bar kod čitač. Kasa obračunava provedeno vrijeme na parkingu i obavještava korisnika o iznosu koji treba platiti. Korisnik ubacuje monete a po konačnoj uplati vraća višak novaca i izdaje izlazni račun sa barkodom namijenjen za izlazni terminal. 
 AUTOMATSKA NAPLATNA BLAGAJNA - MEGAMONT PSK2500

Pored cijenjenih brandova Parking HUB Technology, FAAC Grupe i Jupitera, Mega Mont razvija i vlastita rješenja kontrole pristupa i naplate parkinga. Megamont parking sustav objedinjuje parkirne ulazne i izlazne terminale te automatsku naplatnu kasu. 
 

                                       


Moguće su različite metode naplate, printanje vaučera, a sustav je povezan sa online platformom na kojoj svaki korisnik u bilo kojem trenutku može vidjeti relevatne podatke o plaćanju, izdanim tiketima, fiskaliziranim računima, podatke o dnevnom prometu po poslovnicama i sl. Brošuru i tehničke karakteristike možete preuzeti ovdje. 
NAPLATNA BLAGAJNA - FAAC  


Slikovni rezultat za faac parking systemNaplata i validacija kartica, financijski obračun rada blagajne, automatska i ručna nadopuna kovanica za povrat više uplaćenog iznosa, povezivanje sa serverom i skladištenje podataka lokalno i na server.
 

 

 
 
 

PSN2500 // RUČNA NAPLATNA BLAGAJNA FAAC

Slikovni rezultat za faac parking system

• aplikacija za naplatu i kontrolu parkinga
• naplata tiketa i kartica
• izdavanje zamjenskih tiketa
• zaduživanje operatera po smjenama
• povezivanje sa serverom i skladištenje podataka lokalno i na server
• ručno upravljanje parkirnom opremom
• grafički interface za kontrolu i upravljanje