SMART HOME

Kontinuiranim radom na našim sustavima za automatizaciju i unaprijeđivanjem sustava za daljinsko upravljanje i nadzor potrošnje energenata otišli smo korak dalje do ostvarivanja smart home sustava.

                                 
Radi se o sustavima za "pametne kuće" koji podrazumijevaju automatizaciju doma, odnosno raznih uređaja unutar doma čime je korisnicima omogućeno daljinsko upravljanje sustavima kućanstva - grijanjem, hlađenjem, rasvjetom, kamerama, alarmima, venecijanerima i mnoge druge. Ovi sustavi imaju jednostavan i moderan način rada; funkcioniraju preko uređaja (glavne jedinice ili kontrolera) koji se povezuje sa uređajima u vašem domu te vam dozvoljava daljinsku kontrolu istih, putem vašeg pametnog telefona, tableta ili računala. 

Dvije su verzije sustava, odnosno mogućnosti funkcioniranja: putem wifi mreže ili blootooth-a.

                      

Sustavi su prilagodljivi svakom pojedinom korisniku i njegovim potrebama; mogu se primjeniti u kućanstvima, uredima, tvrkama, zgradama i većim sustavima, u nautici itd. Osim daljinske kotrole uređaja, mogu se kombinirati i opcije nadzora potrošnje pojedinih energenata u kućanstvu i alarmiranja korisnika u slučaju opasnosti, neobičnih očitanja i sl. Sustav šalje mailove ili pop-up notifikacije na vaš mobilni uređaj čime je osim razine komfora povećana i razina sigurnosti u vašem domu. Za više informacija posjetitte naš web portal  www.monitorenergije.hr